Subsidie / Sponsoring bijdrage

Subsidie bijdrage

  • De Dutch Spine Society (DSS) sponsort proefschriften van Nederlandse bodem tot een maximum van 500 euro. Het bestuur beoordeelt of de inhoud voldoende betrekking heeft op de wervelkolom in de breedste zin des woords. De tegenprestatie is dat de promovendi eventueel een voordracht houdt voor de leden van de DSS. Tevens wordt een vermelding van de naam Dutch Spine Society in het proefschrift verwacht. Een verzoek tot sponsoring van een proeschrift kan digitaal aangeleverd worden via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Verder is er een wetenschappelijke onderzoeks stimulans beschikbaar met een bedrag van maximaal 2000 euro. Het bestuur beoordeelt de aanvraag op geschiktheid. Het verzoek tot subsidie dient digitaal aangeleverd te worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een uitgebreide onderzoeks aanvraag en een specifieke kosten specificatie.

  • Sinds dit jaar is er ook de mogelijkheid om een bijdrage in de kosten aan te vragen voor een studiereis of visiting fellowship. Hiervoor ontvangt de DSS  via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..een duidelijke motivatie inclusief begroting en/ of andere sponsoring. Tevens dient een aanbevelingsbrief van 2 DSS leden bijgevoegd te worden. Het bestuur beoordeelt de aanvraag en kan als tegenprestatie een presentatie op een DSS congres vragen. Het totale bedrag bedraagt 500 euro per week tot een maximum van 2000 euro. NB dit is geen congres sponsoring.

Sponsering
Sponsoren voor het DSS Jaarcongres kunnen contact opnemen met het secretariaat van de Dutch Spine Society via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..